06-06-13

Koen loopt de 20km van Brussel, voor ons Harteke

sportograf-38402804.jpgsportograf-38392188.jpgOp 26 mei liep Koen Tampère de 20 kilometer van Brussel. Ik ken Koen al lang, van in de tijd dat we met chiro Muizen veel bij de mannen van chiro Battel hingen. Swake van onze chiro (Ann François) bleef harder plakken aan de Koen dan de rest van ons, is er mee getrouwd :-). Swake doet mee in het naaikranske en maakte onder andere alle extra kleedjes voor de poppen.

Ik wist eigenlijk niet dat de Koen iets had met lopen, enfin, ik zie hem altijd als de bliksem voorbij snorren op zijn fiets wanneer ik op weg naar 't werk eigenlijk nog aan het wakker worden ben... Maar op een bepaald moment kregen we een mailtje of hij mocht lopen voor ons Harte, de vzw Prinses Harte dan. Om te sponsoren. Daar word je dan altijd een beetje stilletjes van, heel hartverwarmend en blij dat deze mensen - bijna dankzij wat gebeurde - terug wat dichter bij ons staan... Het klinkt wat raar, maar zo is het zeker niet bedoeld. Ik vind het geweldig lief.

En uiteraard liep hij die 20 km uit, hierbij een paar foto's om een impressie te geven. De opbrengst weten we nog niet, dat wordt een verrassing... spannend...

 

Koen, heel erg bedankt om mee te lopen voor ons Harteke xxx

comp38402735.jpg