06-06-13

Koen loopt de 20km van Brussel, voor ons Harteke

sportograf-38402804.jpgsportograf-38392188.jpgOp 26 mei liep Koen Tampère de 20 kilometer van Brussel. Ik ken Koen al lang, van in de tijd dat we met chiro Muizen veel bij de mannen van chiro Battel hingen. Swake van onze chiro (Ann François) bleef harder plakken aan de Koen dan de rest van ons, is er mee getrouwd :-). Swake doet mee in het naaikranske en maakte onder andere alle extra kleedjes voor de poppen.

Ik wist eigenlijk niet dat de Koen iets had met lopen, enfin, ik zie hem altijd als de bliksem voorbij snorren op zijn fiets wanneer ik op weg naar 't werk eigenlijk nog aan het wakker worden ben... Maar op een bepaald moment kregen we een mailtje of hij mocht lopen voor ons Harte, de vzw Prinses Harte dan. Om te sponsoren. Daar word je dan altijd een beetje stilletjes van, heel hartverwarmend en blij dat deze mensen - bijna dankzij wat gebeurde - terug wat dichter bij ons staan... Het klinkt wat raar, maar zo is het zeker niet bedoeld. Ik vind het geweldig lief.

En uiteraard liep hij die 20 km uit, hierbij een paar foto's om een impressie te geven. De opbrengst weten we nog niet, dat wordt een verrassing... spannend...

 

Koen, heel erg bedankt om mee te lopen voor ons Harteke xxx

comp38402735.jpg

Commentaren

Om bij te dragen aan de vzw, wil ik ook graag op één of andere manier via het lopen geld inzamelen.
Mijn oorspronkelijke idee is om zoveel mogelijk mensen te engageren die met de Dwars door Mechelen op 29 september (zie ook http://sport.be.msn.com/runningtour/dwarsdoormechelen/2013/nl/) met een Prinses Harte-T-shirt (nog te maken...) één van de wedstrijden willen lopen en hiervoor in hun omgeving sponsoring ophalen. Eventueel kunnen we ook hier en daar bedrijven aanspreken die deze 'Run for Harte' mee willen sponsoren.

Wie is geïnteresseerd om hieraan mee te doen? Mail dan naar livinio2003 @ yahoo . com (zonder de spaties, da's om robots tegen te houden), dan hou ik je naam bij en contacteer je later met meer concrete info. Deel dit ook gerust met vrienden van wie je denkt dat ze er interesse in kunnen hebben.

Lieven

Gepost door: Lieven | 06-06-13

Reageren op dit commentaar

Wil wel graag lopen
voorlopig lukt 6km
misschien tegen die tijd de 10 km
groeten

Gepost door: elsdelaet | 10-06-13

Reageren op dit commentaar

Ik doe ook mee. Je mag alvast een XL T-shirt reserveren.

Gepost door: Jochem Vandenbroecke | 10-06-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.